Riihimäen näyttely 1.9.

Syksyä aloiteltiin Riihimäen KV näyttelyssä 1.9. peräti kolmen Keyword osallistujan voimin. Tuomarina oli Stefan Sinko, Sloveniasta.

Junioriluokassa Sauber (Keyword Valiant) valloitti tuomarin kolmannessa näyttelyssään 12kk iässä ja oli hienosti JUN ERI1 SA, PU1, VSP ja sai SERTin!

”1 year old, excellent type, typey head with correct bite. nice body propitions. correct front. good neck and topline. correct tailset and carriage. good hind angulations. moves correct. needs just time and training. ”

Jee! Täällä jaetaan leluja!
Keyword Valiant

Urosten valioluokassa oli peräti 7 koiraa, joista tuomari niin kovasti tykkäsi että jakoi SA:t myös sijoittuneiden ulkopuolelle ja Tenholle (K. Paladin) siten tulokseksi hienosti ERI SA, vaikka korvat sojoittivatkin varsin ”ilmavasti” kehässä.

”6 years old. nice type. good head with correct bite. good front. elegant neck and good topline. good bodysubstance. good hindquarters with sufficient angulations. correct tailset and carriage. moves correct.”

Keyword Paladin

Nartuissa esiintyi pitkästä aikaa myös Gini (K. Partydoll), jolle avoimesta luokasta hienosti AVO ERI2 tulokseksi.
”6 years old, feminine head, correct bite, neckline could be little bit more elegant, good front, nice neck, correct tailset and carriage, good hindquarters, moves correct.”

Gini (Keyword Partydoll)

Näyttelyssä nähtiin myös sukulaiskoiria, kun Tenhon pentuja sen jälkimmäisestä pentueesta (Sandcastle’s) oli myös paikalla, toinen osallistujana ja toinen turistina. Otettiin vähän sukulaiskuviakin porukasta.

Oikealta vasemmalle: Keyword Paladin (Tenho), Tenhon poika Sandcastle’s Moves Like Jagger (Oiva), Tenhon tyttö Sandcastle’s Making Memories (Bali), Tenhon sisko K. Partydoll (Gini), Oivan ja Balin emän sisko Sandcastle’s Choose Some Pink (Siina).

Sandcastle’s Moves Like Jagger
Sandcastle’s Making Memories