Agilityn SM-kisat Vantaa 24.-25.8.2019

Jälleen saatiin agilityn osalta mukavasti jännitettävää ja kannustettavaa, kun tämän vuoden SM kisoissa kisasivat sekä Hilpi (K. Paperdoll) että Gini (K. Partydoll) niin lauantain yksilökisoissa kuin myös sunnuntaina joukkuekilpailuissa. Muutenkin kisoissa oli mukava nahkaedustus, joten katsomossa riitti enemmänkin seurattavia suorituksia.

Lauantaina Marianne ja Gini tekivät yksilökarsinnasta hienosti nollaradan. Lopussa meinasi vielä vähän herpaantua toiseksi viimeisellä hypyllä, mutta hienosti taisteltiin nollalla maaliin. Sijoitus ei valitettavasti riittänyt finaaliin asti, mutta nolla tämän kokoluokan kisoissa sekä sijoitus 39/181 oli tosi hieno tulos!

Lauantaina Sarilla ja Hilpillä oli mukavan vauhdikas rata, mutta Hilpi teki pari aika hurjan näköistä lähestymistä esteille ja kolautti radalta rimoja alas, liekö osalle koirista kovin liukkaalta näyttänyt alusta vähän vaikuttanut silläkin.

Sunnuntaina joukkuekisoissa Marianne ja Gini saivat karsinnasta yhden keppivirheen myötä 5vp ja E-HKK:n joukkueen hyvällä tuloksella pääsivät joukkueena mukaan joukkuefinaaliin, josta sijoitus 10/57.
Sari ja Hilpi saivat joukkukarsinta radalta 10vp, mutta joukkuena eivät tällä kertaa päässeet jatkamaan finaaliin.