Vielä viikko jäljellä

Senan ei tarvitse enää pitkään odotella mahansa kanssa. Kuvassa on vielä reilu viikko jäljellä, mutta tänään ollaan jo pari päivää pidemmällä, eli odoteltavaa on toivottavasti enää korkeintaan viikko.

Tänään kuuntelin stetoskoopilla Senan mahaa ja väitän jopa kuulleeni vaavien sydänääniä(!), siistii 🙂 Toiselta puolelta en oikein meinannut löytää mitään, kunnes yhteen mielestäni selvästi sydänääneen törmäsin. Sitten toisella puolella minusta löytyi helpommin kohtia, joista olisin voinut kuvitella sydämmen sykettä kuulevani. Tämä itseasiassa voisi olla ultrauksen perusteella mahdollista, koska siellä näkyi toisella puolella helposti 4 ja toiselta puolelta sitten 1-2. Jos ne nyt silleen asettuvat mahaan. En mä tiedä 😀 Hauskaa oli kuitenkin etsiskellä tyyppejä, kun tätä varten tuli se stetoskooppikin ostettua Messarista.

 

Reilu viikko jäljellä
Reilu viikko jäljellä. Mahaa tai ei, mutta on se mun silmään todella kaunis koira <3