Tenholle Tallinnasta ROP ja titteli Balttian Voittaja 2018

Pentuhuuruista arkea paettiin Tenhon (Keyword Paladin) kanssa päiväksi Tallinnaan Baltian Voittaja näyttelyyn.
Näyttelyyn tuli ilmoitettua jo keväällä, joten ajankohta ei ollut ihan ideaali, mutta koska titteli oli tarjolla niin tokihan reissuun oli lähdettävä.

Näyttelypaikalla oli kostea sää ja pelkäsin että kaatosateen osuessa meidän vuorolle ovat Tenhon korvat täysin mahdottomat,  mutta onnea oli sen verran mukana että pahin sade taukosi juuri ennen meidän vuoroamme.  BaltW-18 titteli saatiin kehästä, kuin myös ROP ja Cacib.

Tuomari tykkäsi kovasti rodusta ja olisi toivonut meidät ROP-koirana myös isoon kehään, mutta valitsimme tällä kertaa palata aiemmalla laivalla pentulaatikon äärelle kotiin.

Ginille toinen hyppyserti ja piirinmestaruusjoukkueessa pronssia!

Marianne ja Gini (Keyword Partydoll) kisasivat Etelä-Hämeen piirinmestaruuskisoissa Hattulassa 18.-19.8.
Näistä kisoissa Ginille hyppyradalta onnistunut nollarata ja 2. sijoituksen myötä Ginin toinen hyppyserti! 
Piirinmestaruuskisassa Gini oli mukana jälleen E-HKK:n joukkueessa, jotka sijoittuivat hienosti kolmanneksi joukkueradalla.

Paljon onnea upeista tuloksista!

Lulun pennut ovat syntyneet

Tiistaina 14.8. aloitti Lulu synnytyksen ja huolimatta hyvästä startista päädyimme sen kanssa sektioon, kun pentuja ei alkanut kuulumaan useita tunteja vesien tulon jälkeen.
Leikkauksen avulla Lululle syntyi kaksi virkeää poikaa, jotka molemmat ovat kasvaneet reipasta tahtia heti syntymäpäivästä alkaen. Ensikertalaisuudesta ja leikkauksesta huolimatta Lulu on ollut erinomainen emä ja hoitanut sekä ruokkinut antaumuksella pentujaan. 

Lulun kanssa oli pientä ongelmaa kuumeilusta ja kudosnesteen valumisesta haavasta muutaman päivän ajan, joten eläinlääkärin tarkistettua että haavassa ei ole ongelmaa vaan se oli hyvin umpeutumassa niin lyhyellä ab kuurilla myös kuume laski ja normaali ruokahalukin palasi.

6 päivän ikäiset pennut ovat jo tuplanneet painonsa ja liikkuvat laatikossa vauhdilla emää etsiessään. 

 

 

Pentujen odottelua

Lulu on saapunut odottelemaan laskettua aikaa, toivottavasti muutama pentu mukanaan.
Pentulaatikko on rakennettu ja Lulu päässyt tutustumaan siihen. Kotona olevat koirat ovat Lululle valmiiksi tuttuja, sillä se kävi myös kantoaikana lomalla viikon verran.
Valmistautuminen alkaa myös kasvattajalla, sillä lomakin alkaa juuri lasketun ajan kohdilta.