Lulun pennut ovat syntyneet

Tiistaina 14.8. aloitti Lulu synnytyksen ja huolimatta hyvästä startista päädyimme sen kanssa sektioon, kun pentuja ei alkanut kuulumaan useita tunteja vesien tulon jälkeen.
Leikkauksen avulla Lululle syntyi kaksi virkeää poikaa, jotka molemmat ovat kasvaneet reipasta tahtia heti syntymäpäivästä alkaen. Ensikertalaisuudesta ja leikkauksesta huolimatta Lulu on ollut erinomainen emä ja hoitanut sekä ruokkinut antaumuksella pentujaan. 

Lulun kanssa oli pientä ongelmaa kuumeilusta ja kudosnesteen valumisesta haavasta muutaman päivän ajan, joten eläinlääkärin tarkistettua että haavassa ei ole ongelmaa vaan se oli hyvin umpeutumassa niin lyhyellä ab kuurilla myös kuume laski ja normaali ruokahalukin palasi.

6 päivän ikäiset pennut ovat jo tuplanneet painonsa ja liikkuvat laatikossa vauhdilla emää etsiessään.