Tenhon eka Oikea näyttely, Tuulos 5.10.2013

Tänään käytiin Tenhon ja Senan kanssa Tuuloksen ryhmänäyttelyssä. Näyttely oli Tenhon ensimmänen kerta junioriluokassa, kun se on nyt sen 10kk ja odotin mielenkiinnolla (ja ilman suuria odotuksia) millainen tulos meille tulee. Tuomarina meillä oli Astrid Lundava, Virosta.

Näyttelypaikka oli tosi kaikuva parkkihalli ja olin tosi tyytyväinen että Tenhon mielestä halli oli ihan jees, eikä eka sisänäyttely ollut sen mielestä normaalia keikkaa kummempi. Kehään jouduin taas vähän säätämään korvien kanssa mikä selvästi häiritsee Tenhoa, toivotaan että siitä joskus päästään eroon. Mutta positiivisena puolena korvista tuli ok, vaikka kevyet olivatkin niin kuitenkin selvällä taitteella. Esiintymisessä liikkeet meni ryysäämiseksi mutta seisominen kehässä oli ihan ok, tosin niiden korvien näyttämisessä oli vähän haastetta. Jännä sinänsä että edellisenä päivänä näyttelytreeneissä korvat on esillä kokoajan, mutta kai minä unohdan heti kehään mennessä kaikki opit ja hermoilen sitten siellä kun ei homma mene kuin treenatessa.

Tuloksena Tenholle hienosti JUN ERI 2. Kyllä täytyy myöntää että olen todella tyytyväinen tulokseen pikku Juniori-Tenhon kanssa 😀

Senan korva oli taas varsin hallitsemattomasti pystyssä, enkä jaksanut vääntää niiden kanssa tälläkertaa niin pitkään. Siitä huolimatta tulokseksi VAL ERI3 🙂

Ryhmänäyttely – Tuulos 5.10.2013

Tuomari: Astrid Lundava Viro
Keyword Paladin (Tenho)
JUN ERI, JUK2
Arvostelu:
”hyvä koko ja mittasuhteet. hyvä luusto. hyvä pää, mutta alaleuka saisi olla vahvempi ja otsapenger selvempi. hieman pienet ja syvällä olevat silmät. hieman kevyet korvat. vahva kaula. hyvä selkälinja. jyrkkä lantio. lyhyt olkavarsi. yhdensuuntaiset vapaat liikkeet.”

Pandarellan Åsa Rasdotter (Sena)
VAL ERI, VAK3
Arvostelu:
”keskikokoa pienempi. hyvät mittasuhteet. hyvä pää, mutta alaleuka saisi olla vahvempi ja otsapenger selvempi. kevyet korvat. riittävä kaula. hyvä selkälinja. yhdensuuntaiset liikkeet takaa katsottuna, edestä löysät kyynärpäät. hyvät sivuliikkeet.”