P-tytöt näyttelyissä

 

Hienosti on olleet kasvattajan pikku P-pennut esillä taas. Pentuluokan viimeisen näyttäytymisen tekivät tänään sekä Gini että Hilpi. Näyttelypaikat tytöillä olivat erit, Ginille löytyi pentunäyttely Helsingistä ja Hilpi piipahti ryhmänäyttelyn pentuluokassa Nokialla.
Hienot arvostelut saivat molemmat, keskeneräisiä toki ovat tytöt, mutta hyviä puolia löytyi myös molemmista pennuista arvosteluihin ja hienosti myös esiinnyttiin. Ginille tuli Helsingistä KP ja oli toinen kahdesta narttupennusta. Hilpille ei vielä KP:ta, mutta hyvä ja kattava arvostelu jossa kävi hyvin ilmi että kasvunvaraa vielä on.

Pentunäyttely – Helsinki 31.8.2013

Tuomari: Maija Sylgren
Keyword Partydoll (Gini)
PEK1 KP, PN2
Arvostelu:
”8kk. Lupaavat rungpn mittasuhteet. Selvä sukupuolileima. Kevytpiirteinen, oikealinjainen pää. Kuono ja etenkin alaleuka saavat vielä vahvistua. Niukka otsapenger. Kevyet korvat. Hyvä kaula ja rintakehän malli. Riittävät kulmaukset. Hieman korkea kinner. Hyvä häntä. Tasapainoinen sivuliike, etuliike saa tiivistyä. Kaunis väri. Erinomainen karvanlaatu. Miellyttävä käytös.”

Gini Helsingin pentunäyttelyssä

 

Näyttely – Nokia 31.8.2013

Tuomari: Åke Cronader, Ruotsi
Keyword Paperdoll (Hilpi)
PEK1
Haastavasta käsialasta tulkintaa vähän sinnepäin. Arvostelu:
”bra helhet feminin bra huvudform. kunde haft mer markerad haka, bra öron, fin hals. behöver få mer forbröst, tillräckligt vinklar fram, bra bak. bra kropp för åldern men behöver få mer substans, tillräckligt benstomme, behöver stabileras sina rörelser.”