Pentunäyttely & ryhmänäyttely – Helsinki 03.08.2013

Tenhon toinen suomen pentunäyttely oli Helsingissä ja tällä kertaa onnisti paremmin kuin ekalla kertaa Lahdessa. Nyt tuomarilta tuli hieno arvostelu ja Tenho sai myös KP:n ja oli VSP-pentu.
Käytös oli hienoa kauttalinjan, seisoi kohtuullisesti paikallaan arvostelun aikana, antoi tutkia hampaat ja muutenkin ja vielä liikkui ravilla kehässä. Kehitystä alkaa tapahtua. Kuvaajaa ei ollut tällä kertaa mukana, joten kuvituksena Tenho pari päivää ennen näyttelyä kotipihassa 🙂

Samaan aikaan oli myös ryhmänäyttely, johon oli meiltä ilmoitettuna Näpsä, joka hienosti sai ERI:n ollen luokkansa kolmas. Se on rauhoittunut ja liikkuu nyt kehässä rennommin eikä enää kaahota, aikanaan ihan joka kerta.

Helsinki 03.08.2013 pentunäyttely

Keyword Paladin (Tenho)
Tuomari : Palgi Mari, Viro
PEN KP, VSP-pentu

Arvostelu :
Keskivahva, hyvin kehittynyt, suoraan katsottuna ihanteellinen pään kiila, sivusta tässä vaiheessa hieman laskeva kallo ja hieman pitkä otsapenger, hyvä alaleuka, hieman pyöristynyt kuono, kauniit silmät, hyvin käytetyt korvat, hyvä ryhti ja rungonpituus, ikäisekseen hyvin kehittynyt rintakehä, viisto lapa, hieman pysty olkavarsi, hyvin kulmautunut takaa, liikkuu keskipitkällä askeleella ja jäntevästi.

Ryhmänäyttely – Helsinki 03.08.2013

Stoorybook’s Miss Moneypenny (Näpsä)
Tuomari : Palgi Mari, Viro
AVO ERI 3

Arvostelu :
Keskivahva, rodunomainen pää, eriom. vahvat leuat, hyvä kaula ja ylälinja, viisto lapa, hieman pysty olkavarsi, hyvin kulmautunut takaa, tarpeeksi eturintaa, hyvä rungonpituus, mutta selkä saisi olla pidempi ja lanneosa lyhempi, liikkuu hyvin keskipitkällä askeleella.

Näpsä oli päässyt näyttelystä otettuhin kuviin 🙂

http://www.kuvauksellista.com/