Gini ja Hilpi mitalijuhlissa Agilityn SM kisoissa 16.-17.6.2018

Viikonloppuna nautittiin agilitystä Vantaan SM-kisoissa, jossa myös katsojina sai nauttia hienosta säästä ja huippuolosuhteista.
Osallistumassa olivat molempina päivinä Gini (Keyword Partydoll) ja Marianne sekä Hilpi (Keyword Paperdoll) ja Sari, joten kannustamista ja jännittämistä riitti.
Lauantaina käytiin SM joukkuekisat, joissa molemmat kilpailivat E-HKK:n maksijoukkueeseessa.
Tuloksena tuolta radalta Ginille vitonen ja Hilpille harmittava hyl, mutta joukkue kiisi lopulta upeasti pronssimitalille kilpailuissa tuloksella 5 ja palkintopallilla juhlittiin siis peräti kahden nahkatytön voimin!

Itse siirryin jännittämään ankkuriosuutta jo kotiin, kun päivä venyi pitkäksi. Myönnettävä on että kun pronssimitali joukkueelle varmistui niin sen verran oli hienoa nähdä tytöt juoksemassa kukitettavana että ei paljon ääntä tullut kun kävin asiasta pihalle Timolle ilmoittamassa!

 

Sunnuntaina kisattiin yksilökisassa ja hienosti molemmat siis mukana myös tällä päivällä.
Radalta Ginille hyl ja Hilpille 10 kun pari rimaa tipahti, mutta huippuhienoa agilityä näilläkin radoilla! 

Mä olen äärettömän ylpeä että Sari ja Marianne ovat näin hienosti päässeet etenemään Ginin ja Hilpin kanssa, kaksi siskosta SM-kisoissa! Huimaa!

Hurjasti onnea vielä joukkuepronssista Sari ja Marianne ja paljon hyviä ratoja myös jatkossa! 

 

Gini nollajahdissa jälleen!

Agilityrintamalla Marianne ja Gini (Keyword Partydoll) ovat kevään aikana saavuttaneet useita agilitynollia ja 26.5. kisoissa tuli myös SM-kisoihin vaadittavan tuplanolla, eli nyt on molemmilla siskoksilla oikeus kisata 16.-17.6. Vantaalla kisattavissa SM kisoissa. Tuplanollat tulivat vielä upeasti sijoituksilla 1. ja 3. joten myös ensimmäinen hyppyserti on nyt Ginillä saavutettuna!
Hengästyttävän hienoa menoa!

Hurjasti onnea Marianne ja Gini!

Gini ja Marianne keräämässä nollia agilityssä

Samana viikonloppuna kun Hilpi-sisko kisasi Vantaalla olivat Gini (Keyword Partydoll) ja Marianne nollajahdissa Janakkalan kisoissa 25.3. ja hienosti menikin.
Kolmesta radasta kahdelta nolla ja toisella hienosti sijoituskin 2.

Gini ja Marianne saivat jo aiemmin tässä kuussa nollan Lohjan kisoistakin eli varmaa menoa on kisoissa!

Onnea hienoista tuloksista!

Uutiskoostetta

Keyword Paperdoll ”Hilpi” ja Sari ovat tehneet hienon tulospäivän agilitykisoissa Tampereella 5.3.2017
Jokaiselta neljältä radalta tulos, upeasti agilityradalta 0-rata sijoittuen kolmanneksi ja hyppyradalta sitten nollavoitto ja toinen SERT-H!
Onnea Sari ja Hilpi !

Tenhon (K. Paladin) kanssa ollaan käyty kaksi kertaa MES luokassa kisaamassa ilman tulosta. Ratoja ei voi syyttää, molemmat olivat oikein kivoja ja itseasiassa minusta aika perushelppojakin. Nyt ei vaan meinaa oikein onnistua vireen eikä keskittymisen kanssa. Ensimmäinen yritys Raaseporissa meni ylisähläämiseksi, ääntelyäkin tuli ja käytösruudussa sitten vekslattiin asentoa ihan useampaan otteeseen istumisesta maahan ja istumaan ja vielä äänen kera. Toinen yritys Espoossa taas sitten meni enemmänkin laahusteluksi radalla, kontakti katoili ja uusintoja olisi pitänyt olla käytössä reilusti enemmän kuin se kaksi mitkä tehtiin. Positiivisena puolena oli käytösruutu ja erittäin iloisena tulin radaltakin pois (ehkä vähän huvittuneena tosin), sillä käytösruudussa Tenho pysyi nyt paikallaan ja hiljaa, tosin makaaminen kyljellään loikoillen ei oikein työnteolta näyttänyt, mutta olipahan rennosti.
Muutama kisa olisi vielä keväälle suunnitteella, sitten pitää taas varmaan siirtyä taukoilemaan hetkeksi.

Gini (K. Partydoll) on jatkanut myös kisaamista rallytokossa. Tällä kertaa Raaseporissa ei riittäneet pisteet tulokseen, mutta seuraavaan kertaan tsempaten!

Lulu (K. Sugar Rush) on jäänyt sairaslomalaiseksi harmillisen onnettomuuden vuoksi, jossa sillä katkesi toinen takajalka. Katkennut sääriluu on nyt ruuvattu levyllä oikeaan asentoon ja Lulu on hyvissä käsissä sekä hoidon että kuntoutuksen osalta. Toki vaikka kaikki sujuisi hienosti on toipumisaikaa edessä viikkoja ja kuntoutus normaaliksi tulee kestämään muutaman kuukauden. Toivomme paljon malttia Lululle, että se antaa jalan kuntoutua rauhassa ja kestää toimettomuuden jakson, kun ei pääse liikkumaan montaa minuuttia kerrallaan ennenkuin luutuminen on kunnolla tapahtunut.