Gini ja Marianne keräämässä nollia agilityssä

Samana viikonloppuna kun Hilpi-sisko kisasi Vantaalla olivat Gini (Keyword Partydoll) ja Marianne nollajahdissa Janakkalan kisoissa 25.3. ja hienosti menikin.
Kolmesta radasta kahdelta nolla ja toisella hienosti sijoituskin 2.

Gini ja Marianne saivat jo aiemmin tässä kuussa nollan Lohjan kisoistakin eli varmaa menoa on kisoissa!

Onnea hienoista tuloksista!

Uutiskoostetta

Keyword Paperdoll ”Hilpi” ja Sari ovat tehneet hienon tulospäivän agilitykisoissa Tampereella 5.3.2017
Jokaiselta neljältä radalta tulos, upeasti agilityradalta 0-rata sijoittuen kolmanneksi ja hyppyradalta sitten nollavoitto ja toinen SERT-H!
Onnea Sari ja Hilpi !

Tenhon (K. Paladin) kanssa ollaan käyty kaksi kertaa MES luokassa kisaamassa ilman tulosta. Ratoja ei voi syyttää, molemmat olivat oikein kivoja ja itseasiassa minusta aika perushelppojakin. Nyt ei vaan meinaa oikein onnistua vireen eikä keskittymisen kanssa. Ensimmäinen yritys Raaseporissa meni ylisähläämiseksi, ääntelyäkin tuli ja käytösruudussa sitten vekslattiin asentoa ihan useampaan otteeseen istumisesta maahan ja istumaan ja vielä äänen kera. Toinen yritys Espoossa taas sitten meni enemmänkin laahusteluksi radalla, kontakti katoili ja uusintoja olisi pitänyt olla käytössä reilusti enemmän kuin se kaksi mitkä tehtiin. Positiivisena puolena oli käytösruutu ja erittäin iloisena tulin radaltakin pois (ehkä vähän huvittuneena tosin), sillä käytösruudussa Tenho pysyi nyt paikallaan ja hiljaa, tosin makaaminen kyljellään loikoillen ei oikein työnteolta näyttänyt, mutta olipahan rennosti.
Muutama kisa olisi vielä keväälle suunnitteella, sitten pitää taas varmaan siirtyä taukoilemaan hetkeksi.

Gini (K. Partydoll) on jatkanut myös kisaamista rallytokossa. Tällä kertaa Raaseporissa ei riittäneet pisteet tulokseen, mutta seuraavaan kertaan tsempaten!

Lulu (K. Sugar Rush) on jäänyt sairaslomalaiseksi harmillisen onnettomuuden vuoksi, jossa sillä katkesi toinen takajalka. Katkennut sääriluu on nyt ruuvattu levyllä oikeaan asentoon ja Lulu on hyvissä käsissä sekä hoidon että kuntoutuksen osalta. Toki vaikka kaikki sujuisi hienosti on toipumisaikaa edessä viikkoja ja kuntoutus normaaliksi tulee kestämään muutaman kuukauden. Toivomme paljon malttia Lululle, että se antaa jalan kuntoutua rauhassa ja kestää toimettomuuden jakson, kun ei pääse liikkumaan montaa minuuttia kerrallaan ennenkuin luutuminen on kunnolla tapahtunut.

Tenholle RTK2 koulutustunnus ja Gini rallyilee

29.10. käytiin Raaseporissa rally-toko kisoissa, minä ja Tenho sekä Marianne ja Gini
Tenhon kanssa hakusessa oli viimeinen hyväksytty tulos avoimesta, koulutustunnus RTK2 sekä siirto voittajaan. Ja nämä saatiin!
Ratakin oli hieno, varmaankin tähän mennessä sujuvin kaikista, vaikka yksi 10p virhe sinne tulikin sekaan.

Gini ja Marianne tekivät myös hienon, sujuvan radan ensimmäisissä kisoissaan, mutta harmittava kakkapussi aiheutti tuloksen osalta hylkäyksen.
Niin harmi! Mutta hieno ensimmäinen suoritus!