Ginille toinen hyppyserti ja piirinmestaruusjoukkueessa pronssia!

Marianne ja Gini (Keyword Partydoll) kisasivat Etelä-Hämeen piirinmestaruuskisoissa Hattulassa 18.-19.8. Näistä kisoissa Ginille hyppyradalta onnistunut nollarata ja 2. sijoituksen myötä Ginin toinen hyppyserti!  Piirinmestaruuskisassa Gini oli mukana jälleen E-HKK:n joukkueessa, jotka sijoittuivat hienosti kolmanneksi joukkueradalla. Paljon onnea upeista tuloksista!

Hilpille tuplanolla 21.7.

Hilpi (Keyword Paperdoll) ja Sari ovat aloittaneet nollien keräämisen ensi kauden arvokisoja ajatellen hienosti ja 21.7. kisoissa tuli myös jo tuplanolla tulokseksi. Hienoa ja varmaa menoa parilta. Paljon onnea tuloksista!

Gini ja Hilpi mitalijuhlissa Agilityn SM kisoissa 16.-17.6.2018

Viikonloppuna nautittiin agilitystä Vantaan SM-kisoissa, jossa myös katsojina sai nauttia hienosta säästä ja huippuolosuhteista. Osallistumassa olivat molempina päivinä Gini (Keyword Partydoll) ja Marianne sekä Hilpi (Keyword Paperdoll) ja Sari, joten kannustamista ja jännittämistä riitti. Lauantaina käytiin SM joukkuekisat, joissa molemmat kilpailivat E-HKK:n maksijoukkueeseessa. Tuloksena tuolta radalta Ginille vitonen ja Hilpille harmittava hyl, mutta joukkue kiisi lopulta upeasti pronssimitalille kilpailuissa tuloksella 5 ja palkintopallilla juhlittiin siis peräti kahden nahkatytön voimin! Itse…

Gini nollajahdissa jälleen!

Agilityrintamalla Marianne ja Gini (Keyword Partydoll) ovat kevään aikana saavuttaneet useita agilitynollia ja 26.5. kisoissa tuli myös SM-kisoihin vaadittavan tuplanolla, eli nyt on molemmilla siskoksilla oikeus kisata 16.-17.6. Vantaalla kisattavissa SM kisoissa. Tuplanollat tulivat vielä upeasti sijoituksilla 1. ja 3. joten myös ensimmäinen hyppyserti on nyt Ginillä saavutettuna! Hengästyttävän hienoa menoa! Hurjasti onnea Marianne ja Gini!