HUIKEITA UUTISIA, HILPISTÄ FI AVA!

Vautsi mitä uutisia tuli viikonloppuna!

Sari ohjasi Hilpin (Keyword Paperdoll)  nollavoitolla Suomen Agilityvalioksi!

Kyllä oli kuumeisena uutista facebookista lukeneena hankala pidätellä kyyneliä, niin upealta tuntui Sarin ja Hilpin saavutus!
Nöyräksi pistää kun miettii kuinka paljon tuloksen eteen on tehty töitä ja treenejä käyty, mutta upealta tuntuu myös se että Hilpi ja Sari ovat todellakin päässeet oikeasti niihin käsiksi asettamiinsa tavoitteisiin.

Lämpimästi onnitteluja uudelle valiolle ja ohjaajalle ja paljon tsemppiä seuraavien tavoitteiden kanssa!

 

Loppukesän kuulumisia

Sari ja Hilpi (K. Paperdoll) ovat SM kisojen jälkeen jatkaneet hienoja tuloksia. Upea tupla-nolla tuli heti heinäkuun lopussa ja syksyllä jännitettävää riittää lisää, kun Hilpin agilityssä vaadittava aikaraja sertien vastaanottamisen osalta täyttyy ja viimeiset agi- että hyppysertit voi jälleen ottaa vastaan. Peukkuja siis pidetään pystyssä!

 

Veteraanitiimistä Sena pääsi starttaamaan virallisen rallytokouran SCY rotumestaruuksissa, josta upeasti 99p alokasluokan radalta ja sijoituskin hävittiin vain muutamalla sekunnin kymmenyksellä!  Mummokoiralla oli tosi hauskaa ja ehdottomasti yritetään vielä joku toinenkin kisa sen kanssa ehtiä käymään.

Tenhon kanssa ollaan oltu aikalailla lomalla sekä tokon että rallytokon osalta, mikä näkyi myös rotumestiksissä kun oikeanpuolen seuraamisessa oli taas rutkasti haasteita ja jäätiin ilman tulosta.

Hilpi tulostahdissa

Hienoon tulostahtiin ovat nyt kevään valon lisääntyessä syttyneet Sari ja Hilpi (K. Paperdoll), sillä hienoja nollia on nyt tullut kisoista hurjaa tahtia!

12.3.  Tampereella tulokseksi toinen SERT-A nollavoitolla!

25.3. Janakkalassa upeasti kolme nollarataa, joista kaikki palkinnoilla, sijoituksin 3. 1. ja 3.
Hienointa tuloksessa oli SM-kisaoikeuteen vaadittu tuplanolla, sillä nyt ovat tarvittavat tulokset kasassa ja pidetään peukkuja että Sari ja Hilpi nähdään myös yksilö-SM kisoissa ensi kesänä! Huisaa!

Onnea!