Hilpille tuplanolla 21.7.

Hilpi (Keyword Paperdoll) ja Sari ovat aloittaneet nollien keräämisen ensi kauden arvokisoja ajatellen hienosti ja 21.7. kisoissa tuli myös jo tuplanolla tulokseksi. Hienoa ja varmaa menoa parilta. Paljon onnea tuloksista!

Gini ja Hilpi mitalijuhlissa Agilityn SM kisoissa 16.-17.6.2018

Viikonloppuna nautittiin agilitystä Vantaan SM-kisoissa, jossa myös katsojina sai nauttia hienosta säästä ja huippuolosuhteista. Osallistumassa olivat molempina päivinä Gini (Keyword Partydoll) ja Marianne sekä Hilpi (Keyword Paperdoll) ja Sari, joten kannustamista ja jännittämistä riitti. Lauantaina käytiin SM joukkuekisat, joissa molemmat kilpailivat E-HKK:n maksijoukkueeseessa. Tuloksena tuolta radalta Ginille vitonen ja Hilpille harmittava hyl, mutta joukkue kiisi lopulta upeasti pronssimitalille kilpailuissa tuloksella 5 ja palkintopallilla juhlittiin siis peräti kahden nahkatytön voimin! Itse…

Hilpille agilityn halli-SM kisoissa Vantaalla SM-joukkuehopeaa!

Hilpi (Keyword Paperdoll) ja Sari kisasivat upean kisaviikonlopun halli-SM kisoissa Vantaalla 24.-25.3.2018. Oltiin lauantaina ihan paikanpäällä katsomassa ja hienoja ja nopeita ratoja oli kyllä ilo seurata katsomonkin puolella. Sunnuntain kruunasi hienosti Tamskin joukkueessa saavutettu joukkuekisan SM-hopeamitali! Onnea!

Keyword Paperdoll uusi FI AVA-H!

Huimaa on meno Sarilla ja Hilpillä! Viime viikonlopun kisoista saavutuksena FI AVA-H tittelin lisäksi myös kisaoikeus tämän vuoden agilityn SM-kisoihin! Sarin ottamassa kuvassa Hilpi poseeraa agility ja hyppysertien sekä valioruusukkeidensa kanssa. Kyllä näiden kanssa kelpaakin poseerata. Paljon onnea Sari!