HUIKEITA UUTISIA, HILPISTÄ FI AVA!

Vautsi mitä uutisia tuli viikonloppuna!

Sari ohjasi Hilpin (Keyword Paperdoll)  nollavoitolla Suomen Agilityvalioksi!

Kyllä oli kuumeisena uutista facebookista lukeneena hankala pidätellä kyyneliä, niin upealta tuntui Sarin ja Hilpin saavutus!
Nöyräksi pistää kun miettii kuinka paljon tuloksen eteen on tehty töitä ja treenejä käyty, mutta upealta tuntuu myös se että Hilpi ja Sari ovat todellakin päässeet oikeasti niihin käsiksi asettamiinsa tavoitteisiin.

Lämpimästi onnitteluja uudelle valiolle ja ohjaajalle ja paljon tsemppiä seuraavien tavoitteiden kanssa!

 

Loppukesän kuulumisia

Sari ja Hilpi (K. Paperdoll) ovat SM kisojen jälkeen jatkaneet hienoja tuloksia. Upea tupla-nolla tuli heti heinäkuun lopussa ja syksyllä jännitettävää riittää lisää, kun Hilpin agilityssä vaadittava aikaraja sertien vastaanottamisen osalta täyttyy ja viimeiset agi- että hyppysertit voi jälleen ottaa vastaan. Peukkuja siis pidetään pystyssä!

 

Veteraanitiimistä Sena pääsi starttaamaan virallisen rallytokouran SCY rotumestaruuksissa, josta upeasti 99p alokasluokan radalta ja sijoituskin hävittiin vain muutamalla sekunnin kymmenyksellä!  Mummokoiralla oli tosi hauskaa ja ehdottomasti yritetään vielä joku toinenkin kisa sen kanssa ehtiä käymään.

Tenhon kanssa ollaan oltu aikalailla lomalla sekä tokon että rallytokon osalta, mikä näkyi myös rotumestiksissä kun oikeanpuolen seuraamisessa oli taas rutkasti haasteita ja jäätiin ilman tulosta.

Hilpi agilityn SM-kisoissa finaaliin!

Huh huh, miten hieno viime viikonloppu on ollut Sarilla ja Hilpillä (Keyword Paperdoll) Lappeenrannassa agilityn SM-kisoissa. Wow!

Lauantaina itse seurasin streamiltä ratoja, kun he kisasivat joukkuradalla jolta tuloksena 15vp. Sujuva rata ja varmat kontaktit, vaikka muutama virhe vielä osui suoritukseen.

Sunnuntaina sitten piti hurauttaa jo paikanpäälle radan reunalle jännittämään, kun vuorossa olivat yksilö-SM kisat.
Sää oli aavistuksen epävakainen ja Hilpin vuorolle osui sadekuuro, mutta suoritus oli sitäkin hienompi! Karsintaradalta Sari ja Hilpi tykittivät hienon nollaradan ja menivät finaaliin sijalta 30! Kertakaikkiaan upeaa seurattavaa, siinä ei montaa kertaa tainnut henkeä jännitykseltään vetää, kun katsoi miten vauhdikkaasti tämä pari rataa suoritti.

Finaaliratakin suoritettiin kaatosateessa ja alun haastavasta puomi-putki kohdasta tuli hyl, mutta mahtavaa oli että Sari ja Hilpi pääsivät näin pitkälle ja finaaliratakin oli hyvin suoritettavissa korjauksen jälkeen.

Hurjasti onnea SM-kisoihin ja finaaliin pääsystä!
Te olette molemmat kaikki kehunne ansainneet!